Gorka Antxustegiren garaipena Villa de Adeje Rallye pilotalekuan – CERA

Suzuki-Repsol taldearentzat Kanarietako ibilbidea oso ona izan da; izan ere, Gorka Antxustegi/Alberto Iglesias eta Adrian Diaz/Andrea Lamas txirrindulariek aurreko astean lortutako emaitza errepikatu zuten Kanariar Uharteetako Rallyan.

Rallye Villa de Adeje probaren bigarren etapa Adrian Diaz/Andrea Lamas 2RM mailako lidergoarekin hasi zen, nahiz eta Gorka Antxustegik eta Alberto Iglesiasek euren beteranoak irabazi zituzten proba buruan amaitzeko. Bestalde, Adrianek eta Andreak, Swift S1600ekin gero eta erosoago, bigarren postuarekin biribildu dute azken emaitza, horrela Suzuki-Repsol taldearentzat punturik onenak lortuz.

Gorkaren ustez, «Bi aste biziak izan dira, gure kategorian irabazi dugu eta autoak erloju bat bezala funtzionatu du. Ezin dugu gehiago eskatu. «